Pass på bobilen og campingvognen din i vinter!


Skal du sette bort bobilen eller campingvognen for vinteren? Da kan det være greit å sikre seg om det skjer innbrudd, gasslekkasje eller brann når ingen følger med. Avara alarmsystem er utviklet for å være påslått døgnet rundt, også i opplag og vinterlagring, slik at du alltid blir varslet om noe uforutsett skulle oppstå.

Skulle det skje innbrudd i en bobil eller campingvogn når den er satt på vinterlagring, ønsker de fleste å få raskt beskjed. Står en dør eller et vindu åpent gjennom vinteren etter et innbrudd, vil vær og vind kunne gjøre store skader – i tillegg til skadene fra selve innbruddet. Derfor har Avara alarmsystem et modem som gir umiddelbart varsel til din telefon om noe har skjedd (alle alarmer bortsett fra Avara Basic).

Står på døgnet rundt
Avara alarmsystem er utviklet for å stå på hele døgnet, hele året. Alarmkomponentene bruker derfor svært lite strøm. Modem og propangassdetektor har i tillegg strømsparefunksjoner som gjør at de kan være tilkoblet bodelsbatteriet gjennom hele vinteren i opplag, uten at det er fare for å tømme batteriet. Avara leverer også en 6V back-up batteripakke, som kan drifte modem og propangassdetektor dersom bodelsbatteriet tas ut for vedlikeholdsladning.

Følg med på inneklimaet gjennom vinteren

Med Avara alarm med modem får du i tillegg oversikt over inneklimaet (temperatur og luftfuktighet) i bobilen og campingvognen. Ved å følge med på dette, kan du for eksempel se når det er fare for kondens, slik at du kan forebygge og hindre fuktskader på interiøret.

Har du en liten varmeovn eller andre varmekilder påslått om vinteren for å holde temperaturen over duggpunktet, vil du med en Avara alarm kunne følge med på om dette fungerer som det skal.

Med Avara installert, kan du stole på at alarmen alltid er på og varsler deg når den skal!

KLIKK HER FOR Å LESE MER OM VÅRE ALARMPAKKER

Med Avara Moist sikres både helse,
verdier og ferieplaner.

Avara AS

Raveien 438, Sandefjord,
Vestfold 3239, Norge,
tlf. 90912277