Nytt og revolusjonerende alarmsystem for bobil og campingvogn

Avara henter kapital for ytterligere internasjonal ekspansjon

Avara har allerede etablert god distribusjon i hele Norden for sine nye alarmer og fuktovervåkingssystemet Avara Moist beregnet på bobiler og campingvogner. Nå står videre ekspansjon ut i Europa på planen, og selskapet skal hente kapital for denne satsningen. Avara gjør dette i samarbeid med selskapet Folkeinvest, og emisjonen planlegges åpnet i januar 2023.

Følg med på Folkeinvest sine sider for Avara her.

Se vår video

om en investering
i Avara

Teamet bak Avara har levert før

Rudy Steen Johansen
Utviklingssjef

Rudy er født nysgjerrig og har drevet med teknikk siden barndommen. Han er utdannet elektronikkingeniør og har mange års erfaring som camper og bobilbruker. Han har utviklet løsninger for internasjonale selskap som ABAX AS og Gannet Guard Systems S.A. Rudy er oppfinneren bak Avara sine patentsøkte løsninger.

Petter Quinsgaard
Daglig leder

Petter har bilbransjeerfaring fra Peugeot og BMW. Han har solid erfaring fra gründervirksomhet og selskapsutvikling, og er også gründer bak og mangeårig CEO i telematikk selskapet ABAX AS. Han var med å bygge ABAX til en internasjonal merkevare med tilstedeværelse i åtte land.

Bengt Heggertveit
Salgs- og Markedssjef

Bengt har en variert bakgrunn som leder i IT-bransjen, flere selskap i bilrelaterte bransjer samt bobil- og caravanbransjen. Han har også lang erfaring med styrearbeid, selskapsutvikling og utvikling av distribusjonsmodeller. Bengt har vært daglig leder av Kroken Caravan Detalj, og konsernsjef i bobil- og caravankjeden Ferda AS.

Er du investor og ønsker et møte eller en presentasjon av Avara?

Kontakt oss på post@avara.no eller 70 31 00 86

Spørsmål?

Ring oss på:
70 31 00 86

Ikke bekymre deg for fukt eller innbrudd, hvor enn du er!

Med Avara alarmsystem for bobil og campingvogn tilbyr vi helt nye funksjoner som ingen eksisterende systemer kan levere. Avara alarmsystem er spesielt utviklet for å gi deg maksimal trygghet og sikre din investering mot store verditap.

Kontakt oss

Kontakt oss for en uforpliktende samtale om våre produkter eller om emisjonen med bistand fra Folkeinvest.