Avara Temp

- sensoren som holder kontroll på temperaturen, og bidrar til et bekymringsløst fritidsliv.

Beskrivelse

Avara Temp kan brukes til å måle, overvåke og logge både kritiske og nyttige temperaturer i din bobil eller campingvogn. Temperaturen oppdateres hvert 10. minutt og kan leses av på din telefon eller PC fra hvor som helst. På «Min side» på www.avara.no kan du også se grafer med historiske data og selv stille inn grenseverdier for varsel hvis en temperatur blir kritisk høy eller lav.

Avara Temp inngår i Avara sin produktserie og kan brukes sammen med alle alarmpakker som inneholder et Avara modem. Avara Temp kan også brukes frittstående sammen med modem.
Har du en alarmpakke uten modem og ønsker å bruke Avara Temp, kan du oppgradere med et modem. Du vil da samtidig få mange andre nyttige funksjoner som gjør hele alarmsystemet mye mer komplett.

Nyttige bruksområder

Om du er litt teknisk kyndig kan du installere Avara Temp selv. Er du usikker anbefaler vi deg å be din forhandler om hjelp. Avara Temp er alltid aktive, men vi anbefaler å deaktivere varsler for kjøleskap, fryseboks og lignende år disse ikke er i bruk.

Administrer din alarm

Dersom du har en Avara alarm med modem, så har du allerede tilgang til “Min side” hos Avara. Når Avara Temp sensoren pares til modemet vil det komme opp som et valg på din egen «Min side». Ditt eksisterende abonnement vil inkludere Avara Temp tjenesten.

Dersom du kun ettermonterer et modem, så pares temperatursensoren til modemet og du registrerer deg som bruker på www.avara.no . Du får da tilgang til «Min side»www.avara.no .

Se Priser for Avara Temp abonnementspris.

Fra “Min side” kan du betjene Avara Temp fra din PC, nettbrett eller mobil. Her kontrollerer du også dine personverninnstillinger, og du har full kontroll på egne data. Merk at ditt modem må ha en oppdatert versjon av programvaren som styrer modemet for at du skal kunne bruke Avara Temp (versjon 1029). Slik oppdatering skjer automatisk, men dersom ditt modem mot formodning ikke har blitt oppdatert så ta kontakt med oss på post@avara.no.

Avara sin skyløsning vil videreutvikles med nye funksjoner fremover. Vi vil sørge for alltid å levere en av de mest komplette alarmløsninger på markedet.

Her finner du brukermanual og monteringsveiledning for Avara Temp

Senere oppdateringer

Om man senere ønsker oppgradering med flere temperatursensorer så kan dette enkelt gjøres ved å kjøpe flere og pare disse til ditt modem. Dersom du ikke har en Avara alarm allerede kan du også bygge ut en Avara Temp installasjon med andre detektorer.

Funksjoner

Innhold i pakken
1 stk (1-pack)
Temperatursensor – komplett med batterier
3 stk (3-pack)
Temperatursensorer – komplett med batterier

* Krever et Avara modem. Flere sensorer kan kobles til.

Tekniske spesifikasjoner
Mål
Diameter: 33,5 mm, Høyde: 9,5mm
Tetthet:
IP66
Strømforbruk
<0,001mA
Batteri:
CR2032 Lithium
Radiokommunikasjon
868 MHz båndet