Om Oss

Avara er et norsk selskap med svært erfarne eiere som alle er aktive i den daglige driften. Innehar solid erfaring fra utvikling av elektronikk, drift av selskaper og relevant markedskunnskap både som bruker og fra bobil/caravanbransjen.
Vi er også stolte av å ha utviklet produktene selv og at de produseres i Norge.

Avara er et norrønt ord som betyr å stanse og være på vakt.



Personene bak Avara

Rudy Steen Johansen
Utviklingssjef

Rudy er født nysgjerrig og har drevet med teknikk siden barndommen. Han er utdannet elektronikkingeniør og har mange års erfaring som camper og bobilbruker. Han har utviklet løsninger for internasjonale selskap som ABAX AS og Gannet Guard Systems S.A. Rudy er oppfinneren bak Avara sine patentsøkte løsninger.

Petter Quinsgaard
Daglig leder

Petter har bilbransjeerfaring fra Peugeot og BMW. Han har solid erfaring fra gründervirksomhet og selskapsutvikling, og er også gründer bak og mangeårig CEO i telematikk selskapet ABAX AS. Han var med å bygge ABAX til en internasjonal merkevare med tilstedeværelse i åtte land.

Bengt Heggertveit
Salgs- og Markedssjef

Bengt har en variert bakgrunn som leder i IT-bransjen, flere selskap i bilrelaterte bransjer samt bobil- og caravanbransjen. Han har også lang erfaring med styrearbeid, selskapsutvikling og utvikling av distribusjonsmodeller. Bengt har vært daglig leder av Kroken Caravan Detalj, og konsernsjef i bobil- og caravankjeden Ferda AS.

Vår visjon

Vi ønsker å skape trygge ferie- og fritidsopplevelser.

Gjennom å levere teknologiske løsninger ønsker vi å bidra til at man kan ha samme trygghet på fritidsreiser som det man har hjemme. Vi ønsker å  bidra til å trygge både helse og verdier.

Våre verdier

Våre verdier skal sikre at vi leverer våre produkter og tjenester på en konsistent måte som våre kunder vil lære seg å sette pris på og forvente.

Kunnskapsrik
Våre produkter er utviklet på grunnlag av bred kunnskap om bobil- og campingvognbruk. Vi kjenner campinglivet og vi kjenner utfordringene fritidsfolk har med fuktinntrengning, sikkerhet og behov for oversikt og kontroll.

Smart
Vi ser etter nye måter å løse kjente problemer på. Vi benytter tekniske produkter for å ta fritidslivet inn i fremtiden og ta i bruk smart teknologi for å gjøre livet tryggere og enklere for fritidsfolk.

Trygg
Vi er på fritidsfolkets side. Vi ønsker å være en trygg leverandør og vi bruker ikke skremselspropaganda. Vårt fokus er sluttverdien av det vi leverer: trygt fritidsliv for hele familien.

Vennlig
Vår måte å kommunisere på og forholde oss til omverdenen på er med en vennlig tone. Direkte, ærlig og med enkelt språk kommuniserer vi med kunder og samarbeidspartnere.

Mor-og-barn-verdier.jpg