Velkommen til Caravanmessen 2021

Caravanmessen på Lillestrøm 2021 avholdes fra 16. til 19/9-2021. Her er Avara tilstede på stand C02-16. Vi håper flest mulig kommer innom, og tar en titt på hva vi kan levere av alarmløsninger for bobil og campingvogn.

Benytt anledningen til å slå av en prat med oss, og ikke minst med hovedmannen bak utviklingen av alarmløsningene, Rudy Steen Johansen. 

På messen vil du kunne se våre tradisjonelle alarmer Avara Basic og Avara Basic Plus, som sikrer deg mot brann, røyk, gass, tyveri og innbrudd uten å gi falske alarmer.

Verdensnyheten, fuktalarmen Avara Moist ,kan du også bli bedre kjent med, og vi vil kunne forklare i detalj hvordan teknologien fungerer.

Til sist har vi den komplette løsningen Avara Premium, som inkluderer alt fra de andre alarmpakkene. 

I forbindelse med messen har vi gleden av å gi deg et messetilbud som du kan lese mer om her.

Det nærmer seg et år siden vi sendte ut vårt første nyhetsbrev, og vi setter stor pris på dere som har fulgt oss på reisen frem mot lansering. Vi håper noen av dere har anledning til å besøke oss på Caravanmessen på Lillestrøm.

Velkommen!

Alle alarmpakkene er nå klare for leveranse

Etter å ha opplevd forsinkelser grunnet det globale markedet for elektronikkomponenter har vi nå startet leveranser av alle våre alarmpakker. Alle pakkene skal nå kunne leveres fra grossist i løpet av få dager.

Vi har jobbet hardt for å sikre oss komponenter for produksjon, og har lykkes med dette. Vi er nå leveringsdyktige på alle våre alarmpakker.

Avara sikrer både helse, verdier og ferieplaner.

Med Avara Moist sikres både helse,
verdier og ferieplaner.

Avara AS

Raveien 438, Sandefjord,
Vestfold 3239, Norge,
tlf. 90912277