Fuktig opplevelse på Caravanmessen

Høst og høysesong for fuktskader nærmer seg, noe vi setter søkelys på under årets Caravanmesse i Lillestrøm. Velkommen til vår stand for verdifull innsikt, demo av verdensnyhet og gode tilbud!


Caravanmessen går av stabelen den 16. til 19.september, og en rekke utstillere er klare for å innta messeområdet. Utstillerne er mange, og du lurer kanskje på hvem som bør prioriteres? Her er hvorfor du bør ta turen til nettopp AVARA sin stand i år.

Løsninger som lønner seg

Du gleder deg kanskje mest til å se på lekre vogner og bobiler, inventar og spennende ekstrautstyr for bedre komfort. Men husk, en liten investering i et godt sikkerhetssystem kan spare deg for mye trøbbel. 

Fuktproblemer har vist seg å være en av de hyppigste og største kaskoskadene ved campingvogner og bobiler. De største fuktskadene oppstår ofte gjennom høsten og vinteren, og får dermed utvikle seg helt til neste års fuktsjekk. Det kan fort bli dyrt. Derfor kan det være lurt å ha et øye, eller rettere sagt – en sensor, på fuktverdiene året gjennom. Det kan våre systemer hjelpe deg med.

Få fuktsystemet demonstrert

Fukt kan være et litt abstrakt problem, ettersom det ikke trenger å kjennes på kroppen før det har blitt så alvorlig at det går på helsen, og lommeboka, løs. Men er det egentlig nødvendig å ha eget fuktsystem når vi tross alt har den årlige fuktkontrollen? Vel, ikke hvis fukten oppstår like før kontrollen. Oppstår det derimot en lekkasje tidlig på høsten, mens uværet herjer og vogna står ubrukt, da kan saken fort få en litt annen alvorlighetsgrad.

På årets stand vil vi derfor vise deg verdensnyheten Avara Moist, en helautomatisk fuktalarm. Systemet består av fuktsensorer som plasseres i bobilen eller campingvognen, der man vanligvis ville målt etter fukt ved en manuell kontroll. Sensorene overvåker verdiene og varsler via SMS eller e-post dersom lekkasje oppstår. På den måten oppdager du fukt på et tidlig stadium og unngår de store skadene som setter fart på tusenlappene eller ødelegger ferien din.

Spesialtilbud for Caravanmessens deltakere 

For å bidra til at flest mulig får glede av sin campingvogn eller bobil også neste sesong, klinker vi til med et eget messetilbud for årets besøkende. Det innebærer følgende:

Dersom du bestiller enten Avara Moist, Avara Basic Plus eller Avara Premium innen 30/9-2021, vil du få med ekstra komponenter for å øke sikkerheten ytterligere:

Løs inn tilbudet ved å sende en e-post til post@wjw20zu50rt5uon0.prev.site med kampanjekode «Messe2021» og kvittering av din bestilling, så fikser vi resten. Velkommen til stand!  

Med Avara Moist sikres både helse,
verdier og ferieplaner.

Avara AS

Raveien 438, Sandefjord,
Vestfold 3239, Norge,
tlf. 90912277