Kundehistorier

Jeg var svært glad da jeg kom over Avara sin alarm i 2021! Nattalarmen spesielt har gjort turene mye tryggere

Massimo Boni, Firenze (Italia), kunde siden 2021, Avara Basic med ekstra utvendige detektorer

Vi kontaktet Avara tidlig i 2021 da jeg leste om alarmen på www.avara.no. Gleden var stor da Avara ville selge meg alarmen selv uten at de har forhandlere i Italia. Vi har installert Avara Basic i vår Hymer. Siden bilen er lang, installerte vi ekstra utvendige detektorer – som jeg også lakkerte i bilens farge.

Jeg er glad for å kunne si at jeg er helt fornøyd. Siden vi installerte Avara alarmen i 2021 har vi reist i 8-9 måneder mellom Italia, Frankrike, Spania, Portugal og til og med Marokko.

Vi føler oss mer avslappede og trygge med vår Avara enn vi har vært tidligere når vi reiste i bobilen vår!

Med Avara alarmen har vi begge to blitt trygge og komfortable når vi er på tur!

Knut Engum, Stavern, kunde siden 2021, Avara Basic Plus, Avara Mouse, Avara Temp

Etter mange år i båt og campingvogn var tiden inne for bobil, med en samboer som var skeptisk til campingvogn og gass og helst ikke hadde lyst på denne ferieformen var ikke overtalelsen enkel.

Med noen feilmeldinger nattestid i vogn var hun usikker på sikkerheten og troverdigheten på alarm, hun følte seg veldig utrygg. Selv var jeg ikke happy for feilmeldinger som vekket opp en hel campingplass. Det måtte finnes noe bedre og som man kunne stole på! Noen sa at det var bare å stille på følsomheten, hva er da vitsen med en gassdetektor?

Etter mye research falt interessen etter hvert på Avara sitt konsept, og overbevisninga ble nå mye enklere å få samboer med på tur.

Ny Knaus Sun I 700 ble kjøpt av Ferda i Ålgård november 2021, da fulgte det med en helt vanlig gassalarm som nå er arkivert sammen med annet el-avfall. Avara Basic ble montert og her er jeg mektig imponert over hvor enkelt ting kan brukes, gassdetektor er alltid på og enkelt trykk for skallsikring og tyverisikring av bilen når du forlater den.

Nå er allerede første oppgradering gjort med modem, musevarsler og temperatursensor. Neste steget er fuktsensorer.

Nå koser vi oss på tur og samboeren føler trygghet og foreslår ofte at vi skal ta en tur med «Kuvøsa»

Avara kan anbefales på det varmeste.

Avara fuktsensorer varslet meg om fukt som kunne gjort stor skade!

Robert Onsøien, Stranda. Kunde siden sommer 2022, Avara Premium

Vi kjøpte oss en ny bobil på ettersommeren 2022 hos en forhandler på Nord-Vestlandet. For å beskytte vår nye flotte feriebolig investerte vi i Avara Premium alarmen med fuktsensorer som ble montert av forhandleren.

Stor var overraskelsen da vi kun få måneder etter overtagelse fikk varsel om fukt i både bakvegg og begge garasjedørene bak. Forhandleren protesterte først og hevdet at det ikke kunne være tilfelle i en helt ny bobil.

Dette avviste Avara som kunne fortelle at det dessverre også kan oppstå lekkasjer i helt nye bobiler. Etter besøk hos forhandleren fant vi fukt og kraftig lekkasje i bakveggen mot begge hjørner. Årsaken var manglende tetningsmasse ved montering av støtfanger på fabrikken. I tillegg var det lekkasje i begge garasjedørene.

Dette kunne blitt dyrt om ikke Avara Moist sensorene hadde varslet så tidlig – neste manuell fuktkontroll ville ikke vært før sommeren 2023….

Bilde av Karsten Helstad