Avara Moist fuktalarm

Takk for at du registrerte din interesse for vårt nye alarmsystem.

Vi lanserte www.avara.no for kort tid siden, og mange har benyttet anledningen til å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Vi vil jevnlig (og ikke for ofte) sende deg nyhetsbrev med aktuell informasjon fra Avara. I dette første nyhetsbrevet fokuserer vi på verdensnyheten Avara Moist, den første fuktalarmen for bobiler og campingvogner.

Patentsøkt verdensnyhet

Avara Moist tar vare på din bobil eller campingvogn. Mange små trådløse sensorer plasseres der man normalt måler etter fuktighet. Når unormal høy fuktighet detekteres varsles eieren på telefon/e-post.

 

Sensorene måler inne i konstruksjonen mange ganger om dagen og oppdager og varsler eventuelle lekkasjer tidlig slik at reparasjon kan utføres mens det ennå er en bagatell.

 

Sensorene plasseres på steder man vet er utsatt for fukt, som i hjørner, under dusj, ved takluker osv. Det måles relativ fuktighet i konstruksjonen, noe som sikrer at det tas hensyn til varierende fuktighet avhengig av vær og årstid. Fuktighet fra en sensor sammenlignes også med de øvrige sensorenes målinger, slik at man lett identifiserer punkter med forhøyet fukt.

 

Fordelen ved å måle inne i konstruksjonen er at fukt detekteres tidlig og med høy pålitelighet.

 

Når det detekteres fukt opprettes en «sak» på hendelsen slik at den kan følges opp og håndteres helt til den sjekkes ut etter kontroll og eventuell reparasjon.
Fuktsensorenes batterier har en levetid på ca. 15 år.

Årlig fuktrapport

Hvert år mottar eieren automatisk en rapport som inneholder status for målingene som sensorene har gjort. Historikken lagres slik at man i etterkant har dokumentasjon både på utførte målinger og eventuelle reparasjoner dersom du velger å legge inn dette. Det kan når som helst hentes ut en fersk rapport. Dette vil være verdifull informasjon for både selger og kjøper ved eierskifte, og sjansen for konflikt i etterkant reduseres.

Avansert modem

Avara Moist modemet er både 2G, 4G og 5G kompatibelt, og kan fungere med dedikert batteripakke slik at systemet er operativt også i opplag, uten verken 12V eller 230V tilkobling.

Vi er i rute!

Avara er i rute til å kunne levere de første alarmene til våre kunder i slutten av 1.kvartal 2021. De første enhetene er i produksjon i løpet av noen uker, og vi gleder oss til å kunne vise dere bilder av de forskjellige komponentene og ikke bare illustrasjoner.

Om du har noen spørsmål, så send oss gjerne en e-post på post@wjw20zu50rt5uon0.prev.site.

En riktig god høst ønskes alle bobil- og caravanentusiaster!

Med Avara Moist sikres både helse, verdier og ferieplaner.

Med Avara Moist sikres både helse,
verdier og ferieplaner.

Avara AS

Raveien 438, Sandefjord,
Vestfold 3239, Norge,
tlf. 90912277