Ny alarmstandard for bobil- og campingvogn

Avara alarmer er en ny standard for alarmer til bobiler og campingvogner. Her kan du lese hvorfor.

Færre falske alarmer

Alltid påslått

Alarm også i opplag

Oversikt over inneklima

Bedre løsning for "narkosegass"

Smart nattalarm

Enkel og rask montering

Kontinuerlig fuktmåling

Alarmen er alltid på – også i opplag/vinterlagring

Når du har bobilen eller campingvognen i opplag for vinteren, er det fremdeles fare for at innbrudd, gasslekkasje eller brann kan oppstå. Avara alarmsystem er utviklet for å stå på døgnet rundt, også under opplag/vinterlagring.

 

Med alarm fra Avara blir du alltid varslet om noe uforutsett skulle oppstå. Er en dør eller vindu åpent gjennom vinteren etter et innbrudd, vil vær og vind kunne gjøre store skader – i tillegg til skadene fra selve innbruddet. Derfor har Avara alarmsystemer en funksjon som umiddelbart sender et varsel til telefonen din dersom noe har skjedd. Denne funksjonen er tilgjengelig i alle våre alarmsystemer, bortsett fra Avara Basic.

Alarmer fra Avara står på døgnet rundt

Avaras alarmsystemer er utviklet for å stå på døgnet rundt hele året. Alarmkomponentene bruker svært lite strøm, og modemet og propangassdetektoren har strømsparefunksjoner som gjør at de kan være tilkoblet bodelsbatteri gjennom hele vinteren – uten at det er fare for å tømme batteriet. Avara tilbyr også en 6V back-up batteripakke, som kan drifte modem og propangassdetektor dersom bodelsbatteriet tas ut for vedlikeholdsladning. Med Avara kan du stole på at alarmen alltid er på og varsler deg når den skal – selv under vinterlagring.