Ny alarmstandard for bobil- og campingvogn

Avara alarmer er en ny standard for alarmer til bobiler og campingvogner. Her kan du lese hvorfor.

Færre falske alarmer

Alltid påslått

Alarm også i opplag

Oversikt over inneklima

Bedre løsning for "narkosegass"

Smart nattalarm

Enkel og rask montering

Kontinuerlig fuktmåling

Alarm også i opplag

Når du har bobil eller campingvogn i opplag for vinteren, er det fremdeles fare for innbrudd, gasslekkasje og brann. Avara alarmsystem er utviklet for å stå på døgnet rundt, også i opplag/vinterlagring, slik at du alltid blir varslet om noe uforutsett skulle oppstå.

Skulle det skje innbrudd i en faststående campingvogn utenom sesongen, ønsker de fleste å få raskt beskjed. Er en dør eller vindu åpent gjennom vinteren etter et innbrudd, vil vær og vind kunne gjøre store skader – i tillegg til skadene fra selve innbruddet. Derfor har Avara alarmsystem et modem som gir umiddelbart varsel til din telefon om noe har skjedd (alle alarmer bortsette fra Avara Basic).

Står på døgnet rundt
Avara alarmsystem er utviklet for å stå på døgnet rundt hele året. Alarmkomponentene bruker derfor svært lite strøm. Modem og propangassdetektor har strømsparefunksjoner som gjør at de kan være tilkoblet bodelsbatteri gjennom hele vinteren i opplag, uten at det er fare for å tømme batteriet. Avara leverer også en 6V back-up batteripakke, som kan drifte modem og propangassdetektor dersom bodelsbatteriet tas ut for vedlikeholdsladning.

Med Avara installert, kan du stole på at alarmen alltid er på og varsler deg når den skal!